Facebook
ENG | HUN
Vissza a főoldalra
 

 

A tested mozgásra termett! Formáld, vigyázz rá, tartsd karban, hiszen ez az a hely, ahol élned kell. Bármi is legyen a célod, mi segítünk az elérésében. Ha izmosodni szeretnél, fogynod kell, vagy még sosem jártál fitness teremben és úgy döntöttél, hogy egy egészségesebb életet választasz, nálunk a helyed!

 

Az Office Gym egy hangulatos fitness központ a XIII. kerület szívében, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy jól érezd magad edzés közben és után. Kondi és kardio gépparkunk professzionális, személyi edzéseinket elhivatott tapasztalt edző tartja, vendégkörünk kulturált. Vendégeink szavazataival és ajánlásaival 2011-ben az Office Gym lett az Év edzőterme verseny bronzdíjasa.

  • All You Can Move kártyádat nálunk már XS-es mérettől is használhatod, és számos készpénz kímélő fizetési mód közül választhatsz.
  • Ha a Margitsziget rabja vagy, használd az Office Gym-et bázisként, ha a környéken dolgozol és biciklivel jársz, nálunk lezuhanyozhatsz és átöltözhetsz. Jegyáraink tartalmazzák az infra- és a finn szauna használatát.
  • Egészségbárunkban kedvező feltételekkel vásárolhatsz BioTech USA táplálék- kiegészítőket, vitaminokat és megihatsz egy turmixot az edzés után.
  • Túl sokat dolgozol? Kényeztesd magad! Gyógymasszőrünk segít a kikapcsolódásban. Ha még soha nem jártál fitness teremben vagy segítségre van szükséged, ránk számíthatsz.

 

Nálunk nem számít, hogy hány éves vagy, mit viselsz, vagy milyen a tested, a lényeg, hogy mozogj!

 

 

 

Az Árpád híd lábánál, a Népfürdő utcában várunk.

 

 

 

 

Nyitva tartás:
hétköznap 6-22 óráig,
hétvégén és ünnepnapon 8-20 óráig.

BTN Office Gym Fitness Központ
1138 Budapest, Dunavirág u. 2. földszint, bejárat a Népfürdő utca felől
Üzemeltető: JLM PowerLine Kft.
Üzletvezető: Csomor Tamás
E-mail cím: btnofficegym@biotechusa.com

Telefonszámok: 06 20 323-3589

Megközelítés tömegközlekedéssel: az 1-es villamossal az Árpád híd metró megállótól 1 megálló Buda irányába, autóval a Népfürdő utca felől, közvetlenül az Árpád híd lábánál, a Duna Tower-rel szemben.